Min første Pressemeddelse – om mig og latterkursuser

I April måned fik jeg lavet denne pressemeddelelse som jeg fik delt i de nordjyske medier – primært Aalborg. Omhandlende min mission og at tilbyde virksomheder et latterkursuser og derigennem bringe arbejdsglæde til Aalborg.

Iværksætter bringer arbejdsglæden hjem til Aalborg

Iværksætter Søren Dinitzen vender hjem til Aalborg med en mission om at give nordjyderne mere arbejdsglæde

Siden 2005 har Søren Dinitzen været iværksætter og drevet blandt andet en webshop, men for 1 år siden lod han sig købe ud, fordi han havde en drøm om at gøre en forskel for virksomheder i nordjylland.
Med over 11 års erfaring som latterinstruktør på hobbyplan, vil han nu til bringe mere latter ind på arbejdspladserne.
-Tidligere har jeg været meget ude til vennefester, polterabender og firmajulefrokoster, men for et år siden gik der et lys op for mig: Med den erfaring, jeg har med at grine med mange forskellige mennesker, og den effekt, jeg kan frembringe ved at bruge latter, så er det et oplagt værktøj at bruge ude i erhvervslivet.

Latterkursuser er godt for arbejdsglæden

Ifølge Søren Dinitzen er latter godt på en lang række områder, der også kan gavne en virksomhed. Når vi griner, nedbringer vi stress-niveauet og booster vores immunforsvar, som kan sørge for, at vi ikke har så mange sygedage.
Derudover kan latter give os overblik og gøre os kreative. Positiv, social latter er også med til at mindske konflikter på arbejdspladsen, og ikke mindst bliver vi glade af at grine. Og glade medarbejdere trives bedre, er mere effektive og bliver også længere på arbejdspladsen. Med andre ord ren win-win for virksomhed og medarbejdere.
– Det er mit mål at gøre alle virksomheder i Nordjylland opmærksomme på de fordele, der er ved at grine, således at de kan tage stilling til, hvordan de kan få mere latter ind på arbejdspladsen. På den måde kan både virksomhed og medarbejdere opnå bedre resultater og forhold.

Erfaringer fra virksomheder

Flere virksomheder og organisationer har allerede benyttet sig af Søren Dinitzens latterkursus – og hos blandt andre IT-virksomheden NemTilmeld.dk, fortæller direktør Thomas Kjærgaard, at hans syv medarbejdere har haft stor glæde af at grine sammen:

– Hos NemTilmeld.dk har vi fået Sørens hjælp til at forbedre samarbejdet og tilliden mellem vores ansatte. I praksis havde vi en lattersession, og tanken er, at når vores ansatte tør grine sammen – og vise den grænseoverskridende side af sig selv det er at grine kunstigt – så opbygger det en tillid til hinanden. Oven på den tillid kan vi så bygge et tættere og bedre samarbejde, forklarer han.

Ifølge Søren Dinitzen er det helt essentielle ved latterkurset, at alle kan deltage:
– Jeg hjælper virksomhederne med at få implementeret latter på arbejdspladsen, men latter er jo noget, vi grundlæggende alle kan. Det kan godt være, nogle har glemt hvordan, men vi kan alle sige ”HAHA”, og så er du faktisk i gang med grine. Det er det eneste der skal til, forklarer han.

Se mere HER

 

Call Now Button