Varighed
45-60min
Deltagerantal
+5
Nøgleord
Sammenhold, teambuilding,
tillid, sjov, udfordrende
Sammenhold, teambuilding,
tillid, sjov, udfordrende

Latterkursus

Et latterkursus er for jer, som ønsker et alternativt indspark til fredagsmødet, personalearrangementet eller starten på en arbejdsdag. Latterkurset er et teambuildings indspark af den skæve slags, men med stor effekt.

 

Ønsker I at styrke sammenholdet i afdelingen, teamet og på arbejdspladsen, så er latterkurset ideelt. Det at grine sammen er en effektiv metode til at styrke holdånden og sammenholdet mellem deltagerne.

 

Et latterkursus varer typisk 45-60 min, det kan gøres kortere, hvis det passer bedre ind i jeres program. Jeg har afholdt det med succes helt ned til 20 minutter. Det indeholder en introduktion omkring latter og dens effekt, men størstedelen af tiden skal vi selvfølgelig grine.

 

Det sker gennem en række grine- og latterøvelser. Som udgangspunkt fortæller jeg ikke noget sjovt, men tro mig, når vi har været de 3-4 første øvelser igennem, så vil du opleve, at du og deltagerne vil begynde at grine mere.

Vores krop kan ikke skelne mellem ægte og kunstig latter

Jeg ved af erfaring, at det for nogen kan være en svær øvelse, som virker grænseoverskridende, mens det for andre falder mere naturligt. Derfor har jeg stort fokus på at gøre det trygt, sjovt og nede på jorden, så alle får en god oplevelse.

 

Har i ikke fået nok herefter, så vil det være oplagt at tage en snak om et virksomhedsforløb eller en snak om at tilbyde medarbejderne grinefitness.

Hvad koster det?

Pris: fra kr. 4.800
Deltager tillæg over 20 deltagere: kr. 200,- pr./pers
Kørsel kr. 3,72 pr/km (fra Aalborg C)
Alle priser er ex. Moms

 

Har du specielle ønsker og behov, så kontakt mig og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Udtalelser fra en kunde

Call Now Button