Varighed
6 mdr.

Adfærd er roden til al succes og fiasko. Hvordan vi vælger at opføre os, påvirker ethvert resultat i vores liv, lige fra det personlige til det professionelle. Mens tanker og følelser kan feje gennem vores sind uden nogen kontrol, har vi evnen til at vælge, hvordan vi vil handle og reagere. At blive opmærksom på vores adfærdsmønstre og præferencer giver os mulighed for at træffe bedre valg.

 

Behavioral Elements ™. Programmet Behavioral Elements hjælper folk med at lære deres egne adfærdsmønstre og hurtigt og præcist at vurdere andres mønstre. At kunne forklare og forudsige adfærd giver os evnen til at påvirke andre menneskers adfærd mere effektivt og kontrollere vores egen. Behavioral Elements programmet indeholder en række muligheder for personlig og teamforbedring, herunder Behavioral Elements unikke vurdering, individuel coaching, gruppetræning, talentoptagelse og organisationsudvikling.

Behavioral Elements-programmet er kulminationen på utallige timers forskning, observation, forsøg og anvendelse i den virkelige verden, der har vist betydelige resultater for mennesker og teams på tværs af forskellige industrier globalt. Ved hjælp af videnskaben om kommunikation, psykologi og neuro videnskab har vi knækket adfærdskoden og er glade for at dele dette med verden.

 

Jeg har valgt at blive Behaviaral element certified guide, forde det er et program som giver super god mening. At have fokus på vores adfærd. Enten som organisation som helhed eller som individ er der vi faktisk kan gøre noget. Behavioral Elements programmet giver nogle gode værktøjer til at sikre en god adfærd i organisationen.

Book en samtale HER

Hvad koster det?

Pris: fra kr. 19.500,-
Alle priser er ex. Moms

Call Now Button