Hvad er GAIS

 

God Arbejdslyst Indeks Score eller GAIS er et datadrevet værktøj til at måle, forstå og forbedre arbejdslyst.

 

GAIS er mere end en test og et resultat. GAIS er en online platform, der kan måle arbejdslyst og generere skræddersyet, konkret inspiration og værktøjer til at forbedre arbejdslysten. Gennem GAIS gøres arbejdslyst konkret. Det gør arbejdslyst målbart og giver os muligheder for at arbejde med at forbedre de parametre som giver mening for jer.En GAIS måling kan bruges af enkeltpersoner, af teams og af hele virksomheden.

Hvorfor arbejder jeg med GAIS

 

De grundlæggende værdier som GAIS har, passer rigtig godt med mine, ønsket om at skabe mere arbejdslyst ude på de danske arbejdspladser er også det jeg har arbejdet med de sidste 3 år. Det skal være fedt at gå på arbejde. Følelsen af at have et indre drive som får os til at stå op hver morgen og gå på arbejde, og gøre en forskel er bare så vigtig. Det mener jeg GAIS er et fantastisk værktøj til at hjælpe med.

 

Og så tiltaler det mig også at GAIS er en Non-profit platform, hvis formål er at indsamle data, som kan hjælpe virksomheder, teams eller enkeltpersoner til at få mere arbejdslyst. Noget hele vores samfund kan få glæde af.

 

Når du eller virksomheden har lavet en GAIS måling, så vil i få nogle konkrete forslag til forbedringer. Jeg kan se at mine kompetencer på mange af de områder der bliver målt, kan blive sat i spil. Hvis det giver mening ud fra jeres resultater, så fortæller jeg jer hvordan jeg kan hjælpe. Og hvis det er uden for min kompetencer, så hjælper jeg jer gerne i retninge af virksomheder eller personer som kan.

Hvordan laves en GAIS måling

 

GAIS måling er en online platform, hvor du ved få simple klik, opretter en måling. Det kan være en måling af en afdeling, eller det kan være af hele organisationen. Du kan som leder eller som medarbejder også tage en måling helt for dig selv.

 

Vi tager en snak først – for at få en afklaring af hvad der giver mening for jer.

Når du har besluttet dig for hvem måling skal omfatte, så er det egentligt bare at få den oprette og sendt den online måling ud til de personer som skal være med.

 

Efter besvarelserne, vil de enkelte personer få individuelle indsats råd, du vil få et svar for den samlede resultatet og forslag til indsatsområder. Ønsker du det, kan vi tage en snak om hvad de enkelte tal betyder og hvor det kan give mening at lave en indsats for at forbedre arbejdslysten.

 

 

Det er op til dig om du som leder ønsker at dele det samlede resultat med deltagerne.

Hvad får i ud af en GAIS måling

 

Det her får du:

 

  • Afdækket arbejdslysten på virksomheden
  • Forslag til indsatsområder

Hvad koster det?

Call Now Button