Pris: kr. 15.000 – 22.500,-

Pris: varigere

Mangler i en workshopsfacilitator, så kan jeg hjælpe. Jeg har færdige pakker eller vi kan i fælles sammen strikke et program lige til jer. For mig er en god workshop, nogle timer som i den sidste ende resultere i mere viden, om sig

selv og det emne. Viden som gennem praktiske øvelser og opgaver lagrer sig i deltageren bevidsthed, så den kan bruges i fremtiden. Men en god workshop er også timer hvor kollegaerne som gruppe i fællesskab dykker ned i et emne.

Mulighed 1

Mere latter på arbejdspladsen – mere latter på hjemmefronten

Varighed
4-6 timer
Deltagerantal
10-30 Deltagere

Latterworkshop

Er arbejdspladsen presset? Er der dumme konflikter og i det hele taget meget lidt at grine af? Og tager du disse oplevelser med hjem?

 

Det er min overbevisning at familieliv og arbejdsliv hænger sammen, og påvirker hinanden. Går det rigtig dårligt på arbejde – ja så er det svært ikke at tage det med hjem og omvendt. Med dette latterworkshop arbejdes der med dig og din latter, og med latter på arbejdspladsen. Vi arbejder med hvordan du som enkeltperson kan få mere latter ind i din hverdag og hvordan I som arbejdsplads kan give plads og skabe en kultur, hvor det at grine er en naturlig del af jeres arbejdsdag, og hvordan det så kan tages med hjem.

Gennem oplæg og præsentation af latterens virke, vil i som deltagere blive taget igennem øvelser, refleksioner og diskussioner, således at når dagen er omme, er i blevet klogere på jer selv, men I har også som hold fået lavet nogle konkrete tiltag til, hvordan I kan begynde at få mere latter ind på arbejdspladsen.

 

Som en del af latterworkshoppen vil I også komme igennem et latterkursus, så i får mærket på egen krop, hvorfor det er så godt at grine.

 

Indholdet bliver tilpasset jeres behov og den tidsramme i har.

Hvad koster det?

Pris: kr. 15.000 – kr. 22.500
Ved deltagerantal over 10 tillægges 1.200,- pr. pers.
Weekend- og aftentillæg (efter kl. 17.00): kr. 800,- pr/time
Kørsel kr. 3,00 pr/km (fra Aalborg C)
Alle priser er ex. Moms

 

Har du specielle ønsker og behov, så kontakt mig og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Mulighed 2

Teambuilding

Varighed
1-4 timer
Deltagerantal
+5

Teambuilding kan indeholde latterøvelser, men vil ved længere varighed også indeholde, tillidsøvelser, samarbejdsøvelser, lege, konkurrencer, alt efter ønsker og behov. Jeg tager altid en god snak inden, for at få klarlagt hvem deltageren er og hvad formålet er med teambuilding. Og på baggrund her af sammenstrikker et godt program.

Hvad koster det?

Prisen vil varigere alt efter indholdet, antal deltagere og varighed. Kontakt mig og lad os tage en snak om jeres behov.
Weekend- og aftentillæg (efter kl. 17.00): kr. 800,- pr/time
Kørsel kr. 3,00 pr/km (fra Aalborg C)
Alle priser er ex. Moms

 

Har du specielle ønsker og behov, så kontakt mig og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Call Now Button