Vil du vide mere om latterkursus?

  Varighed
  45-60min
  Deltagerantal
  +5
  Nøgleord
  Sammenhold, teambuilding,
  tillid, sjov, udfordrende

  Polterabend med latterkursus

  Et latterkursus til en polterabend er efter min mening en af de allerbedste måder at starte dagen på. Det er der flere grunde til:

   

  1. Til en polterabend er det ofte kun den kommende brud/gom, som kender alle, men deltagerne imellem kender ikke hinanden så godt. Der er et latterkursus en virkelig god måde at ryste “holdet” sammen på.

   

  2. Effekten af at starte dagen med et grin, vil hænge fast resten af dagen, og de oplevelser der må vente der. Ofte også helt hen til selve brylluppet, når man nu skal se hinanden i øjnene igen. 

   

  Jeg har holdt latterkursuser for polterabender i over 11 år, og jeg har personligt selv deltaget på flere polterabender, hvor vi har brugt en latterinstruktør, eller jeg selv har afholdt det. Det er en fantastisk start for gruppen.

  Vores krop kan ikke skelne mellem ægte og kunstig latter

  Jeg ved af erfaring, at det for nogen kan være en svær øvelse, som virker grænseoverskridende, mens det for andre falder mere naturligt. Derfor har jeg stort fokus på at gøre det trygt, sjovt og nede på jorden, så alle får en god oplevelse.

   

  Har i ikke fået nok herefter, så vil det være oplagt at tage en snak om et virksomhedsforløb eller en snak om at tilbyde medarbejderne grinefitness.

  Hvad koster det?

  Pris: Kontakt og få pris der passer præcis jeres event.

  Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring.

   

  Tlf.: 26365445

  Vil du vide mere?

   Udtalelser fra en kunde

   Call Now Button