Vil du vide mere om latterkursus?

  Varighed
  45-60min
  Deltagerantal
  +5
  Nøgleord
  Sammenhold, teambuilding,
  tillid, sjov, udfordrende

  Latterkursus

  Et latterkursus er for jer, som ønsker et alternativt indspark til fredagsmødet, personalearrangementet eller starten på en arbejdsdag. Latterkurset er et teambuildings indspark af den skæve slags, men med stor effekt.

   

  Ønsker I at styrke sammenholdet i afdelingen, teamet og på arbejdspladsen, så er latterkurset ideelt. Det at grine sammen er en effektiv metode til at styrke holdånden og sammenholdet mellem deltagerne.

   

  Et latterkursus varer typisk 45-60 min, det kan gøres kortere, hvis det passer bedre ind i jeres program. Jeg har afholdt det med succes helt ned til 20 minutter. Det indeholder en introduktion omkring latter og dens effekt, men størstedelen af tiden skal vi selvfølgelig grine.

   

  Det sker gennem en række grine- og latterøvelser. Som udgangspunkt fortæller jeg ikke noget sjovt, men tro mig, når vi har været de 3-4 første øvelser igennem, så vil du opleve, at du og deltagerne vil begynde at grine mere.

  Vores krop kan ikke skelne mellem ægte og kunstig latter

  Jeg ved af erfaring, at det for nogen kan være en svær øvelse, som virker grænseoverskridende, mens det for andre falder mere naturligt. Derfor har jeg stort fokus på at gøre det trygt, sjovt og nede på jorden, så alle får en god oplevelse.

   

  Har i ikke fået nok herefter, så vil det være oplagt at tage en snak om et virksomhedsforløb eller en snak om at tilbyde medarbejderne grinefitness.

  Hvad koster det?

  Pris: Kontakt og få pris der passer præcis jeres event.

  Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring.

   

  Tlf.: 26365445

  Vil du vide mere?

   Udtalelser fra en kunde

   Call Now Button