Vil du vide mere om latterkursus?

  Varighed
  45-60min
  Deltagerantal
  +5
  Nøgleord
  Sammenhold, teambuilding,
  tillid, sjov, udfordrende

  Lattercoach Søren Dinitzen

  Begrebet lattercoahing er opfundet af amerikaneren Annette Goodheart, som i over 35 år har arbejdet som coach og terapeut. Goodheart var af den overbevisning, at latter var til mere end bare sjov. At latter er en metode til at frigive indre spændinger på. Som ved almindelig coaching, hvor coachen hjælper dig til at fjerne forhindringer og se hvad du skal gøre for at nå dine mål, så gør man det samme i lattercoaching, her griner vi bare af vores forhindringer, hvilket gør det meget nemmere at se forbi den. 

   

  Da min primære interesse ligger i hvad latter kan gøre for vores sociale relationer og samvær arbejder jeg lige nu som latterfacilitator, konsulent og instruktør, og dermed primært med latter i større grupper. Dette gør jeg gennem latterkursuser og foredrag med omdrejningspunktet i jeres udfordringer, og med en vinkling til latter.

  Vores krop kan ikke skelne mellem ægte og kunstig latter

  Jeg ved af erfaring, at det for nogen kan være en svær øvelse, som virker grænseoverskridende, mens det for andre falder mere naturligt. Derfor har jeg stort fokus på at gøre det trygt, sjovt og nede på jorden, så alle får en god oplevelse.

   

  Har i ikke fået nok herefter, så vil det være oplagt at tage en snak om et virksomhedsforløb eller en snak om at tilbyde medarbejderne grinefitness.

  Hvad koster det?

  Pris: Kontakt og få pris der passer præcis jeres event.

  Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring.

   

  Tlf.: 26365445

  Vil du vide mere?

   Udtalelser fra en kunde

   Call Now Button